CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, February 7, 2012

Tidak Berkesempatan

tau tau..dah lama tak update blog kan..busy babe dengan aktiviti harian tambahan my hero dah primary 1 lagila bertambah2 kerja yang kena settlekan..

dari memberus aka. menyental baju bajan sekolah..hari2 ye bukan selang2 hari..ditekankan kat sini.. hari2 menyental baju dari baju sekolah kebangsaan sampaila ke baju sekolah agama..terpaksa memberus sebab jangan cakapla kekotorannya dah macam belacan bila setiap hari balik sekolah..bau2an tu jangan kirala..so nak tak nak terpaksala rendam semalaman dan pagi2 morning acara berus memberus kalau nak masuk mesin basuh rasa cam tak puas hati dengan tahap kebersihannya..

tu baru menyental baju belum menyental kasut sekolah, stokin sekolah..pas tu belum kira nak check beg sekolah lagi..check homework kalau ada..on top of that kena jugak buat buku aktiviti rumah..kena habiskan gak..

tu belum kira buat house chores lagi..memasak..membasuh..melipat baju..banyak2..penat2..jadinya masa2 untuk bloggie..memang terbatas even tak sempat langsung..wondering gak camana ibu2 bekerjaya sempat buat semua housework di samping update blog hari2 ye..sungguh superwoman..



my hero...Nurhan Hakim...

5 comments:

  1. Begitulah kalau anak dah sekolah.. Kerja kitapun makin bertambah.. Apa2 pun tahniah sebab beri perhatian pada anak sewaktu di rumah.. Ada ibu bapa yg langsung tak kisah..

    ReplyDelete


  2. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete