CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, May 15, 2010

Brushes again????


why again??? sebabnya i have bought set brushes from MAC last year and i bought again. this time from body shop..rasenya i memang tak boleh tengok brushes kot mesti nak beli. I sambar a few brushes from body shop last week during our santai time at alamanda..sampai my mom bisingla tak habis2 beli barang make up..buat habis duit je..mestila mak nak belajar and yang penting for investment..barula boleh buat make up eyeshadow cam kat bawah ni..ada sape2 yang volunteer tak.. nak jadi model????







5 comments:

  1. oooo tidak..susah nak jumpa lelaki yang suka di make upkan ni..kalau ade dinner or function bg taula nnti akak make up ko dik..

    ReplyDelete
  2. function mase i kawen eh sis...
    hehehe...
    =.=

    ReplyDelete
  3. bolehhhh..bila agaknya tu nak kawen ye..tak sabarnye..

    ReplyDelete
  4. hehehe...
    lambat lagi kot sis...
    mayb nak kami nak cuci kaki je mase kawen nanti...
    =.=

    ReplyDelete