CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 23, 2010

Kepenatan...

hari sehari suntuk ada photoshoot..upppsss bukan i modelnya ye tetapi ade 2 orang model profesional yang kini telah menjadi pelakon dan filem pertamanya akan ditayangkan selepas or sebelum raya..apa tajuknya...biarla rahsiaaaa...

dimana photoshootnya..di sebuah hotel yang sangat colonial rekabentuknya dan kadang2 rase macam menyeramkan. dan sebenarnya i pun tak tau akan kewujudan hotel ni di bandaraya kuala lumpur ye..bila first time pergi baru tau oooo ade hotel ke kat sini...okla actually Heritage Hotel yang bersebelahan dengan KTM itupun banyak kali gak sesat jalan ye..



The Heritage Station Hotel.....


pintu masuknye pun dah nampak scarykan..belum masuk dalam lagi..memang betul2 hotel lamala..

so everything was successfully done but tiring sikit sebabnya berdiri berjam2 lamanya menyiapkan model2 itu. the important thing is gained experince from this job especially for myself yang baru nak belajar ni...layan je la...


3 comments:

  1. pengalaman tue yg pentingkan sis...
    hehehehe..
    =)

    ReplyDelete
  2. yessss itu yang penting..
    pengalaman memberikan kita pelajaran...hehehehe

    ReplyDelete